Skip to content

Поліція розшукує батьків, залишивших коляску з двома дітьми уночі на вулиці

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Подія сталася вночі на вулиці Ванди Василевської у Києві. Біля одного з будинків люди побачили дитячу коляску, в якій було дві дівчинки. Завдяки своєчасному реагуванню поліції зараз діти перебувають у безпеці та під пильним наглядом медиків.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронці Шевченківського управління поліції отримали повідомлення, що на подвір’ї житлового будинку люди помітили коляску із дітьми, які знаходилися без нагляду дорослих.

На місце події, не гаючи часу, виїхали наряди патрульної служби та співробітники сектору ювенальної превенції територіального управління поліції. Окрім цього, сюди ж за викликом правоохоронців прибули медики.

У супроводі поліцейських дітей доставили в лікарню. За попередньою інформацією, одній із дівчаток приблизно вісім місяців, іншій — близько двох років.

У подальшому лікарі провели ретельне обстеження дітей. За їхніми висновками стан здоров’я дівчаток задовільний, явних патологій у них не виявили.

Зусилля співробітників київської поліції спрямовані на встановлення та місцезнаходження батьків, які залишили цих дітей.

Прохання до всіх, хто має будь-якою інформацію про близьких та рідних дівчаток, терміново телефонувати за номером 102 або до чергової частини Шевченківського управління поліції за номером: 486-03-06.

 

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: