Skip to content

Життя країни й нації – на щирих фотографіях

Анна Заикина

Анна Заикина

10 лютого до Дніпра прибула Вісімнадцята Міжнародна фотовиставка газети «День».

Щороку серед аматорів та професіоналів проводиться конкурс, і кращі роботи отримують призи від партнерів видання та подорожують Україною в рамках масштабної виставки. Цього разу організатори розглянули майже 3000 фотографій, запропонованих на конкурс.

Переможців обирали у номінаціях «Український світ», «Політика», «Фото з історією», «Світ очима дітей», де представлені роботи авторів до 18 років, і «Птахи водойм». Сучасне життя українців відображене з різних кутів зору: від зворушливих фотографій атовців до життєствердних знімків народних святкувань.

Газета «День» видає власні історичні книжки. Виставкова та видавнича діяльність нерозривно пов’язані. Лариса Івшина, головний редактор газети, розповіла:

— Дві серії брошур із войовничими назвами «Бронебійна публіцистика» та «Підривна література» мають на меті показати Україну із зовсім іншого боку, виявити, хто справжні національні герої. А герої – поряд. Наша виставка присвячена їм. Герої – це ті, хто зараз на фронті, і ті, хто підтримує фронт.

Також редактор поспілкувалася з усіма бажаючими про становище української нації та державності сьогодні, розповіла про новинки власного видавництва.

Оглянути виставку можна до 19 лютого в «Музеї українського живопису» за адресою: Троїцька площа, 5-а. Вхід вільний.

Анна Заікіна

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: