Skip to content

Загід Краснов став героєм російських пропагандистських ЗМІ

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

Дніпровський депутат з фракції «Громадська сила» Загід Краснов став героєм російських пропагандистських ЗМІ. Про це повідомляє сайт Днепропетровская панорама.

Одіозний політик привернув увагу журналістів тим, що звинуватив мера Дніпра Бориса Філатова у начебто замовленні його вбивства. Натомість, якщо хоч трохи розібратися в ситуації, стає зрозумілим, що такі дії Краснова є лише болісною реакцією на наведення ладу на ринку зовнішньої реклами, де, як відомо, він має свій незаконний бізнес.

«Нещодавно росЗМІ поширили «сенсацію», що я катав місцевого депутата Краснова в багажнику під дулами автоматів. Вчора Загід Геннадійович офіційно подав на мене заяву до поліції про те, що я замовив його вбивство «Правому сектору», – написав Борис Філатов на своїй сторінці в соцмережі.

Як стало відомо редакції від джерела в Національній поліції, Загід Краснов вказав, що так зване замовлення зроблене нібито в Маріуполі (Донецька область). Утім, звинувачення виглядає більш ніж абсурдним, адже в Маріуполі ДУК «Правий сектор» просто не існує.

Борис Філатов також згадав, що молоді роки пана Краснова були доволі буремними і припустив, що таким чином він хоче захистити свої майнові інтереси на міських ринках зовнішньої реклами та в сфері незаконної торгівлі.

Адже останнім часом міська влада взялася за безкомпромісне впорядкування саме цих сегментів.

«У той час, коли я був Ленінським стипендіатом, колега-депутат працював на «консервенному» заводі і зв’язався з поганими хлопцями. Напевно, він зараз думає, що така «публічність» і роль жертви дозволить йому захистити свої майнові інтереси в міському господарстві», – зазначив Борис Філатов.

На думку мера Дніпра, саме ця незрозуміла тактика за останній рік суттєво вдарила по рейтингу Краснова.

«З «директора міськради» і «авторитетної» людини за рік я зробив клоуна. Точніше, він всього добився сам. І ще. Я звертаюся до низки міських політиків, зокрема, Каміля Примакова, Тетяни Ричкової, Гліба Пригунова та іншої публіки з БПП. Будьте акуратні! Спілкування із Загідом Геннадійовичем не робить вам честі. Він – токсичний», – зазначив Борис Філатов.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: