Skip to content

В Дніпрі військовослужбовці осіннього призову склали присягу на вірність українському народу (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%b3Днями на території Дніпровського полку з охорони громадського порядку відбулась урочиста подія – військовослужбовці осіннього призову склали присягу на вірність Українському народу.

 Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії Країни в Дніпропетровській області.

%d0%bd%d0%b32

На стройовому плацу військової частини молоді солдати, які прибули з різних регіонів України, урочисто присягнули обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість, сумлінно і чесно виконувати військовий обов’язок.

%d0%bd%d0%b33

Командир військової частини привітав військовослужбовців з цією знаменною подією та побажав їм сумлінно і чесно виконати свій конституційний обов’язок, а батькам – побачити справжніх чоловіків після закінчення служби.

 %d0%bd%d0%b34

Але справді особливим став цей день для дівчини одного з військовослужбовців. На очах у всіх присутніх солдат освідчився у коханні та під бурхливі оплески присутніх почув від коханої заповітне «Так».

 %d0%bd%d0%b35

Після всіх емоцій та хвилювань від складання військової присяги, гостям свята були представлені зразки озброєння та техніки гвардійців, ознайомились із задачами, які виконують військовослужбовці військової частини та з побутовими умовами проживання військовослужбовців.

 %d0%bd%d0%b36

Пройде зовсім небагато часу і вчорашні призовники розпочнуть виконувати службово-бойові завдання з охорони громадського порядку в складі своїх підрозділів.

%d0%bd%d0%b37

%d0%bd%d0%b38

%d0%bd%d0%b39

%d0%bd%d0%b310

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: