Skip to content

Виявлена автівка сумнівного походження

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%8fОстаннім часом, правоохоронці все частіше виявляють факти незаконної експлуатації транспортних засобів із знищеними або зміненими кустарним способом номерами вузлів або агрегатів автомобіля.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП України в Дніпропетровській облсті.

Так, 16 листопада поліцейськими під час відпрацювання в Синельниковому був зупинений автомобіль «ЗАЗ — 110558» із номерними знаками Харківського регіону. За кермом автівки перебував 37-річний місцевий мешканець, який на вимогу працівника поліції надати реєстраційні документи на автомобіль для перевірки відповів, що при собі він їх не має.

У подальшому при перевірці номерів по автоматизованим базам даних встановлено, що за даними номерними знаками зареєстровано автомобіль «ОПЕЛЬ ОМЕГА». Окрім цього, при звірці ідентифікаційних номерів агрегатів було встановлено, що номер кузова на автомобілі був вирізаний промисловим способом, а двигун, що встановлено на даному автомобілі,  зареєстровано за автомобілем ЗАЗ, яким незаконно заволоділи в 2010 році в Києві та який знаходиться у розшуку.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Керманича та транспортний засіб доставлено до Синельниківського відділу поліції.
На даний час подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку та проводяться слідчі дії.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: