Skip to content

Кольоровий метал викрасти с заводу не вдалось

Юлия Мухина

Юлия Мухина

metДнями в Дніпрі поліція охорони на території будівельного комплексу по вулиці Жуковського затримала підозрілого чоловіка, який виносив з території комплексу 3 сумки з кольоровим металом.

Про це повідомили в прес-слцжбі ГО Нацполіції в Дніпропетровській області.

30 вересня о 13.50 до поліції охорони надійшов дзвінок від начальника будівництва. Він повідомив, що з тильної сторони складу біля паркану стоять три заховані для виносу повні сумки з кольоровим металом. На місце одразу ж виїхали співробітники поліції охорони. Прибувши, вони встановили спостереження за сумками. Довго чекати не довелося — коли всі робочі покинули територію будівельного комплексу, невідомий чоловік через годину підійшов до схованки і спробував винести метал за територію. При виході з будівельного майданчика він був затриманий співробітниками поліції охорони.

Затриманий виявився робочий цього ж будівництва, 30-річний житель Нікополя, його передали слідчо-оперативній групі Соборного відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: