Skip to content

Співмешканці напились та погрожували підірвати свою квартиру

Юлия Мухина

Юлия Мухина

pidryvnykПід час переговорів з «підривником» правоохоронцям вдалося попередити небезпеку вибуху.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській облсті.

22 вересня о 14.00 до Довгинцівського відділення поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від місцевого 82-річного чоловіка про те, що якщо протягом трьох годин йому не підключать світло, відключене за борги, він підірве квартиру.

На місце події прибули співробітники поліції, рятувальники ДСНС та карета швидкої допомоги.

Правоохоронцям чоловік розповів, що 22 вересня о 14.00 він разом зі своєю 48-річною співмешканкою на кухні за місцем проживання розпивали горілчані напої. У стані алкогольного сп’яніння він вирішив зі свого домашнього телефону зателефонувати до поліції і повідомити про те, що він здійснить підрив своєї квартири за допомогою двох газових балонів, які знаходились у нього вдома. Довести заплановане до кінця він пообіцяв у разі відмови місцевої комунальної служби підключити його квартиру до електропостачання, яке була відключена за несплату комунальних платежів. Також чоловік поскаржився на умови життя та заборгованість за комунальні послуги. Його співмешканка, яка теж була у стані алкогольного сп’яніння, зовсім не бажала спілкуватись з правоохоронцями, будучи агресивно налаштованою.

Чоловіка разом із жінкою співробітники поліції доставили до відповідного закладу для проходження медичної та психіатричної експертизи.

Слідчим відділом Довгинцівського відділення поліції за даним фактомвнесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вибух, підпал та інші загрози життю людей).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: