Skip to content

Податкові знижки на 8,9 млн грн отримають понад 7,4 мешканців Дніпропетровщини

Юлия Мухина

Юлия Мухина

nalogЗ початку року від мешканців регіону до органів ДФС Дніпропетровщини надійшло 47902 декларації про майновий стан та доходи, отримані у 2015 році. Загальна сума задекларованих доходів за минулий рік склала майже 3,4 млрд. грн.

Про це повідомили в ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

«Так, за результатами кампанії «Декларування – 2016» податок на доходи фізичних осіб до сплати складає 77,53 млн грн, що на 5,7 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Сума військового збору до сплати складає 13,08 млн грн. При цьому, повернення з бюджету у вигляді податкової знижки отримають 7489 громадян на загальну суму 8,9 млн грн», — зазначив заступник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Геннадій Ткачук.

Про одержані минулого року понад мільйонні статки повідомили 296 мешканців Дніпропетровської області. Загальна сума їхнього минулорічного задекларованого доходу складає майже 1,4 млрд грн. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати склала 16,82 млн грн, сума військового збору — 1,85 млн грн.

Нагадуємо, на відміну від обов’язкового декларування доходів, яке закінчилося 4 травня 2016 року, правом скористатися податковою знижкою зможе кожен громадянин впродовж усього року.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: