Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Котики ДСНС: ексклюзивний репортаж про те, де обідають рятувальники Дніпра

Дарина Сухоніс

Хоробрі працівники ДСНС щодня ризикують власними життями, рятуючи інших. Розбираючи завали після російських обстрілів надзвичайники рятують абсолютно всіх. В тому числі і тваринок. Українські рятувальники неодноразово діставали з-під завалів крихітних кошенят, а тепер їх самих називають “котиками”. В одному з підрозділів оселились незвичайні котики ДСНС, передає “Наше Місто”.

Така народна назва до вподоби і самим рятувальникам. Є навіть тематичні шеврони з зображенням котів і рятувальників. У Дніпрі в одній з частин пішли ще далі – котиками ДСНС тут прикрасили кухню.

Чим харчуються рятувальники?

Якихось правил та дієт немає. Також можуть готувати прямо тут, на кухні.

“В деяких підрозділах готують почергово. Хтось приносить їжу з собою. Але коли лунає тривога, є лічені секунди на виїзд. Тому кидають усе та поспішають на виклик”, – наголошує Ігор Гетало, начальник оперативно-координаційного центру ДСНС у Дніпропетровській області, майор служби цивільного захисту.

Напевне не варто нагадувати, якою складною і небезпечною є робота рятувальників. І як збільшився ризик для них з початком повномасштабного вторгнення. Коли ворог обстрілює вдруге під час розбору завалів. Тому не забувайте зайвий раз подякувати цим героям без зброї.

Раніше ми розповідали, про велике інтерв’ю Ігоря Гетало, де він розказав про особисту трагедію через війну, любов до роботи та Бога

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: