Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дорога до зцілення: як у Дніпрі кінний спорт допомагає пораненим воїнам

Дорога до зцілення: як у Дніпрі кінний спорт допомагає пораненим воїнам

Протягом останніх років у Дніпрі успішно діє кінний клуб “Тримайся за гриву”. Його співвласниця, тренерка з кінного спорту Мілена Тараненко, разом із чоловіком завжди мали пристрасть до коней. У 2014 році, коли чоловік вирушив на фронт, Мілена розпочала волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку військових за допомогою іпотерапії, пише «Наше місто».

«Коли почалося повномасштабне вторгнення, і сенси в клубі з’явилися нові. Зрозуміло, що спорт може жити без мене, тому я звільнилася з роботи, ми забрали коней, над ким ми могли взяти опіку і почали займатися такою справою», –  розповіла Мілена.

В принципі, терапевтична їзда —  взагалі корисна всім людям: тому що вона знімає навантаження з суглобів, змушує хребцевий стовп рухатися, не відчуваючи амортизацію.

Кінний клуб “Тримайся за гриву” став місцем, де люди відновлюють своє життя після важких випробувань. Тут кожен знаходить свій шлях до зцілення, а коні стають вірними супутниками на цьому нелегкому шляху.

Ця справа дає величезну можливість для психологічно-емоційної реабілітації нашим громадянам. Зараз там надаються такі послуги:

  • Тренування з верхової їзди для людей різного віку;
  • Інтерактивні заходи на свіжому повітрі;
  • Сезонні дитячі табори;
  • Фотосесії з кіньми та поні;

За детальною інформацією звертайтеся за номерами:

  • +38(066) 339 01 17
  • +38(063) 823 05 23

Раніше ми писали, як у Дніпрі віслюк, свинка та порося стали нерозлучними друзями.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: