Skip to content

ОФІЦІЙНО Негода у Дніпрі: як комунальники впорались із наслідками урагану

Наслідки урагану у Дніпрі 21 червня 2024 - Наше Місто

20 червня Дніпро зазнав удару негоди: пориви сильного вітру та злива наробили чимало клопоту містянам. Комунальні служби міста оперативно відреагували на виклики стихії та розпочали роботи з ліквідації наслідків негоди одразу та працювали усю ніч, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Електрики: До диспетчерської служби надійшло 13 заявок про обриви ліній електропередач. 8 з них стосувалися ліній зовнішнього освітлення, 5 – ліній інтернет-провайдерів та інших абонентів. КП “Міськсвітло” вже усунуло пошкодження та відновило електропостачання. Роботи з ліквідації обривів ліній зовнішнього освітлення тривають, задіяно 5 бригад.

Дорожники: На вулицях міста прибирають поламане негодою гілля. До робіт залучено 80 прибиральників та 7 одиниць спецтехніки.

Водопостачання та водовідведення: Співробітники КП “УРЕА” чергували по місту, контролюючи роботу зливової системи. Завдяки своєчасним заходам, додаткових втручань не знадобилося.

Озеленення: КП “Міськзеленбуд” отримало 75 заявок про пошкоджені негодою дерева та гілля. Наразі вже ліквідовано наслідки 39 з них.

Комунальні служби міста продовжують працювати над ліквідацією наслідків негоди. Про всі випадки пошкодження майна просять повідомляти на гарячу лінію міста: 15-00.

Міська влада дякує жителям Дніпра за розуміння та співпрацю.

Разом ми зробимо наше місто чистим та безпечним!

Читайте також: Тиждень перепочинку від спеки: у Дніпро йде суттєве похолодання.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: