Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ  Фермер з Дніпропетровщини показав наслідки ворожих обстрілів

 Господарства прифронтових територій постійно страждають від ворожого обстрілу. Агресор прицільно б’є по фермерській техніці та складах, намагаючись завдати максимальних збитків сільгоспвиробникам. Наслідки прильотів показав керівник одного з агропідприємств області. Про це повідомляє “Наше місто”.

Зовсім недавно на території Томаківського району постраждало приватне авто.

“Привіт” від ворога

Ймовірно, в такий спосіб ворог «привітав» трудівників села з професійним святом – Днем фермера. Саме місцеве агропідприємство цього разу вціліло, але, за словами його керівника, «прильоти» трапляються регулярно.

Іван Рязанцев, фото з його архиву

– Ми знаходимося близько до Марганця і під обстріли потрапляємо постійно, – розповідає Іван Рязанцев, голова ТОВ «Славутич» Томаківського району. – Ось щойно на території нашої громади серйозні пошкодження зазнало авто сторонньої людини. Наше господарство цього разу не постраждало. Але дрони та снаряди до нас прилітають регулярно. Від їхніх попадань спалахують поля. Минулого року, коли комбайн працював, а в жниварку потрапила вибухова частина дрону. Домовилися з досвідченими військовими, які від’єднали жниварку та підірвали її у посадці.

Знайшли у полі
Неприємний сюрприз
Наслідки обстрілу

Фото боєприпасів, що не розірвалися, фермер надіслав редакції «НМ».

Раніше ми писали про те, як у воєнний час працюють фермери.

Фото Івана Рязанцева

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: