Skip to content

Потрібна родина: у Дніпрі шукають батьків для шістьох дітей

У Дніпрі шукають батьків для шістьох дітей

У кожної дитини має бути затишна оселя, де панує любов і турбота. На жаль, не всі діти мають можливість рости в родині. Саме тому їм на допомогу приходять небайдужі люди. У Дніпрі  Департамент соціальної політики оприлюднив інформацію про дітей, які щиро прагнуть знайти люблячу сім’ю. Про це повідомляє «Наше місто».

У Дніпрі шестеро дітей потребують любові та підтримки. Хтось із них мріє про затишні сімейні вечори, хтось прагне пізнавати світ пліч-о-пліч з братами та сестрами, а хтось просто хоче відчути тепло материнських обіймів.

Владиславі 15 років, вона найстарша з сім’ї. Відкрита для спілкування з більшістю однолітків. З дорослими спілкується ввічливо. Захоплюється футболом. Мріє працювати в поліції та про дружню та турботливу сім’ю.

Діти шукають родину

11-річний Назар має лідерські якості. Хлопцю теж подобається грати в футбол, він хоче стати футболістом. Також Назару подобається боротьба. З дорослими спілкується добре. З однолітками та братами і сестрами також. Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

Діти шукають родину

Поліні 10 років, вона активна, лагідна та самостійна. Дівчинці подобається аплікація та робити трюки на турніках. Грається в основному зі своїми братами та сестрами. В школі вчиться добре. Поліна хоче стати поліцейським, як її сестра. Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

Діти шукають родину

Максиму 8 років, він активний, не конфліктний та товариський. Хлопець завжди допомагає дорослим. З однолітками доброзичливий, ніколи не свариться з іншими дітьми. Хлопчик закінчує 2 клас, йому подобається вчиться. Він полюбляє конструктор Лего та футбол. Хоче стати продавцем.

Діти шікають родину

Марії 7 років, вона активна, добра та самостійна. Дівчинці подобається розмалювувати та збирати пазли. Проявляє лідерські якості в спілкуванні з однолітками. До братів та сестер добре ставиться, має з ними дружні стосунки. Марія хоче стати продавцем овочів. Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

Діти шікають родину

Тимофію 3 роки, він відкритий та комунікабельний. З однолітками тільки починає взаємодіяти. Має велику прив’язаність до старших братів та сестер. Він полюбляє мультики. Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

Якщо ви маєте бажання надати дітям сімейне тепло і турботу, звертайтеся до управління служби у справах дітей за тел. 066 973-22-76.

Фото Департаменту соціальної політики.

Читайте також: Останні дослідження: яка якість питної води у Дніпрі та області.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: