Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 14 червня

Сьогодні, 14 червня, Міжнародний день блогера. Віряни вшановують пам’ять святого пророка Єлисея. До Нового року залишилося 200 днів. 14 червня 2024 року — п’ятниця. 842-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались наші журналісти “Нашого Міста”.

Вистава “Всі чоловіки “зраджують””

За п’єсою Еріка Ассу «Круті віражі»

Чоловіки іноді залишаються вдома самі. Що вони роблять? Читають вдома книжки? У гаражі ремонтують автомобіль? Грають у комп’ютерні ігри? Або йдуть на «полювання» за відсутності дружини. Ця історія про те як один «мисливець» пішов на полювання до місцевого бару, щоб спіймати «дику кішку». Що відбулося далі та що трапилось з ним? Залишився він «мисливцем» або став «здобиччю»? Ви все побачите на власні очі…

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 250-350 грн

Програма “Під небом Парижа”

Ми відтворимо цю чарівну атмосферу найромантичнішого міста на планеті! Того самого вечірнього Парижа, який на картинах зображали Клод Моне, Огюст Ренуар, Каміль Пісарро та інші. Ох, скільки митців й талантів надихала Франція… а тепер наша черга насолоджуватись нею!

У програмі вечора: попурі з пісень Едіт Піаф, Мірей Матьє, Даліди, Джо Дассена та інші французьких зірок зі світовим ім’ям. Лунатимуть пісні, що символізують справжнє, нестримне французьке кохання, у виконанні чисельних солістів та віртуозного ансамблю й акордеоніста.

Де і коли: 18:00 у Філармонії, Воскресенська, 6, 150-290 грн

Танець з контрабасом. Моновистава в одній дії

Вистава про почуття, що переповнюють людину. Про самотність і жадання неможливого вчинку. Це маленька подорож у світ хвилювань людини-гвинтика. Музика це все, чим наповнене життя головного героя. З музикою пов’язані всі світлі почуття, але й весь жах в його долю приносить саме музика…

Де і коли: 18:00 в академічному молодіжному театрі, вул. Володимира Мономаха, 21, 200 грн

Балет “Тисяча та одна ніч”

Балет за мотивами арабських казок.

Балет «Тисяча і одна ніч» поставлений за мотивами знаменитих арабських казок і притч, які розповідала красуня Шехерезада царю Шахріяру, про пригоди Синдбада-мореплавця, про Птаха Рухх, про Аладдіна і принцесі Будур, про Алі-Бабу і сорок розбійників.

У цьому балеті сплелися воєдино казковий і реальний світ, вигадка і справжні почуття і пристрасті. У ньому є все, чим вабить, зачаровує і дражнить уяву таємничий Схід: прекрасна наївність вічної казки і її мудрість, спекотні східні пристрасті, нега, чуттєвість. І, звичайно, любов! Любов всеперемагаюча, бажана, справжня, єдина, здатна долати будь-які перешкоди.

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 100-450 грн

Як ми писали раніше, у фоє «Дніпро Арт Стейдж» відкрилась виставка інсталяцій

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: