Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі стартують курси підвищення кваліфікації управління багатоквартирним будинком

У Дніпрі стартують курси підвищення кваліфікації управління багатоквартирним будинком

У Дніпрі з 17 червня розпочнуться безкоштовні курси з підвищення кваліфікації з управління багатоквартирними будинками. Заявки на участь приймаються до 13 червня включно. Навчання триватиме два тижні. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

За словами начальника організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислава Макарця, цей курс буде цікавим для голів правління ОСББ та ЖБК, членів правління ОСББ, а також тих, хто планує створити ОСББ або прагне поглибити свої знання в цій сфері.

«Курси проходитимуть як онлайн, так і офлайн, зокрема й із виїзними заняттями щодо проведених ремонтів. Серед іншого учасники дізнаються про організаційні аспекти управління багатоквартирним будинком; як здійснювати фінансове планування та бюджетування для ОСББ; юридичні питання управління житловим фондом; роль енергоефективності та екологічні аспекти управління будинком; як ефективно комунікувати з мешканцями тощо. Також важливо на таких заходах – обмін досвідом. Зазвичай у таких курсах беруть участь 250-300 учасників. Перша лекція буде 17 червня о 10:30 на площі Троїцькій, 5-А (2 поверх)», — розповів під час брифінгу 11 червня Владислав Макарець.

У Дніпрі стартують курси підвищення кваліфікації управління багатоквартирним будинком

Записатися на курси підвищення кваліфікації для голів правління ОСББ/ЖБК можна через гугл-форму або телефоном: 063-340-94-77.

Фото пресслужби міської влади Дніпра.

Раніше ми писали, як ОСББ Дніпра можуть провести ремонти та зробити будинок теплішим та комфортнішим.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: