Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Де подивитися захід сонця: ТОП найкращих локацій у Дніпрі

Де подивитися захід сонця: ТОП найкращих місць у Дніпрі

Захід сонця – магічний час, який заворожує художників, фотографів, виробників листівок, та закоханих. Місця, де у Дніпрі можна спостерігати найкрасивіші заходи сонця, усім романтикам вирішило підказати видання “Нашого міста”.

Оглядовий майданчик в парку імені Шевченка

Подивитися на місто з невеликої висоти можна на оглядовому майданчику у парку Шевченка. Прогулюючись там можна побачити не лише водоспад «Поріг Ревучий» на Монастирському острові, а й насолодитися панорамою міста. Особливо красиво тут під час заходу сонця, коли на небі з’являються помаранчеві тони, а вода в річці стає темнішого відтінку.

Січеславська Набережна

Також помилуватися небом над річкою можна прогулюючись набережною. Найжвавіша її ділянка – від Монастирського острова до цирку. Тут працюють різні заклади, надвечір з’являються продавці кави, безалкогольних коктейлів, морозива, кукурудзи, повітряних куль тощо. Ще на цьому відрізку набережної багато різних арт-об’єктів і є «сімейна лавочка», довжина якої 50 метрів і де можна присісти відпочити під час або після прогулянки.

Житловий масив Сонячний

Також милуватися річковою гладдю можна і на лівому березі, прогулюючись набережною на житловому масиві Сонячний. Тут є оглядовий майданчик, працюють фонтани, також продається морозиво, напої та сувеніри. Якщо обійти фонтан, що розташований на Сонячному, спуститися вниз та пройти кілька метрів прямо, то можна насолодитися дуже гарним заходом сонця біля річки.

Яхт-клуб «Січ»

Тут, у яхт-клубі «Січ», можна одночасно насолоджуватися заходом сонця та спостерігати за павичами, качками, лебедями, гусями та іншими мешканцями яхт-клубу. В літній сезон є можливість орендувати крісло-мішок, поставити його в будь-який точці яхт-клубу та відпочивати. Мінус місця – велика кількість відвідуючих. За фотосесію на цій локації треба доплачувати.

Нагадаємо, раніше ми писали: Унікальний пивзавод у Дніпрі: які таємниці приховувала величезна фабрика зі 100-річною історією.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: