Skip to content

Окупанти випустили по Харкову одразу 15 ракет: 6 людей загинули і 16 постраждали

Окупанти випустили на Харків одразу 15 ракет: 6 людей загинули і 16 постраждали

Сьогодні, 23 травня, російські війська завдали жорстоких ракетних ударів по Харкову, спричинивши загибель та поранення мирних жителів. Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов. За їхніми даними, зафіксовано щонайменше 15 влучань, які завдали шкоди цивільним об’єктам, – пише «Наше Місто».

Російські війська випустили майже одночасно 15 ракет на Харків. Попередньо обстріл був ракетами С-300. В результаті цього було пошкоджено інфраструктуру, зокрема приліт зафіксовано по цивільному підприємству, яке займається звичайним друком. За словами очільника Харківської ОДА, окупанти вдарили також по населених пунктах Золочеву та Люботині.

Водночас мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що окупанти вдарили по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста.

Станом на зараз відомо про 16 постраждалих. 6 людей загинули. Наразі на місці працюють фахівці, які надають допомогу постраждалим.

«Надзвичайно жорстока російська атака проти Харкова й Люботина – за попередніми даними, одразу 15 ракет. На жаль, є вбиті та постраждалі. Екстрені служби вже на місцях влучань, і кожному, хто постраждав, буде надана необхідна допомога», – йдеться у дописі Президента України Володимира Зеленського.

Окупанти випустили на Харків одразу 15 ракет: 6 людей загинули і 16 постраждали

Фото: телеграм-канал Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі 23 травня пролунали вибухи: будьте в укритті.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: