Skip to content

Олігарху Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

Олігарху Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

Олігарха Коломойського, якого підозрюють у легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, звинувачують у ще одному тяжкому злочині – організації замовного вбивства. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Офіс Генерального прокурора.

“За даними слідства, підозрюваний, діючи з мотивів особистої помсти, замовив вбивство директора однієї з юридичних компаній за невиконання вимог щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства”, — йдеться у повідомленні.

З метою скоєння злочину, обвинувачений залучив учасників угруповання, яке спеціалізувалося на скоєнні тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема, на розправах з конкурентами.

Члени угруповання напали на директора однієї з юридичних фірм, завдавши йому тілесних ушкоджень у вигляді ударів та ножових поранень у життєво важливі органи. Однак, з причин, які не залежали від них, їм не вдалося довести злочин до кінця.

Наразі прокурори та слідчі здійснюють невідкладні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на викриття усіх осіб, причетних до скоєння злочину.

Підозрюваний бізнесмен перебуває під вартою.

Раніше ми писали, Ігор Коломойський зупинив роботу промислового гіганта у Запоріжжі.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: