Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Як долучитися до занять Університету третього віку у Дніпрі

як стати учасником Університету третього віку у Дніпрі

У Дніпрі активні люди похилого віку мають чудову нагоду весело та з користю провести час та дізнатися багато нового. Таку можливість дає соціальний проект «Університет третього віку». Як долучитися до занять – читайте в матеріалі «Наше місто».

Університет третього віку у Дніпрі – це справжня скарбниця знань та саморозвитку для людей похилого віку. Тут кожен може знайти для себе щось цікаве та корисне, розширити свої горизонти та розпочати нове, насичене подіями життя.

– З планів на майбутнє, хочемо в цьому сезоні проводити різні показові спортивні виступи в парках міста, щоб більше учасників мали змогу долучитися, – сказала провідний спеціаліст сектору планування заходів департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Каріна Коденчук. – Також плануємо створити професійну команду учасників УТВ з черлідингу, будемо брати участь у всеукраїнських, а можливо і міжнародних змаганнях.

Університет третього віку створений для того, щоб його учасники змогли знайти однодумців та опанувати сучасні навички у світі новітніх технологій. Всі заняття безкоштовні.

– Ми запрошуємо жінок віком від 55 років, а чоловіків віком від 60 років, – повідомила провідний спеціаліст сектору планування заходів департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Каріна Коденчук. – Особи, які не досягли зазначеного віку, але отримують пенсію за вислугу років, можуть також долучитися до участі у проєкті. ВПО, які фактично проживають у Дніпрі і це зазначено у довідці, теж можуть відвідувати перелічені вище заходи.

Звертайтеся за адресою: вул. Старокозацька, 40б.

При собі потрібно мати оригінали документів:

  • паспорт,
  • пенсійне посвідчення,
  • ідентифікаційний код,
  • для ВПО – довідку про взяття на облік.

Телефони: (056) 778-03-44, (093) 134-46-69, (099) 607-56-97, (068) 753-71-71.

Читайте також: Мікроскоп, детектив та контрабанда: як у Дніпрі  відбудеться «Ніч музеїв».

Категорія: Важливо, Влада, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: