Skip to content

Коли буде молодик у травні 2024: що можна і не можна робити

Коли буде молодик у травні 2024: що можна і не можна робити

На початку травня відбудеться останній молодик весни. Під час цієї події Місяць буде перебувати в знаку Тельця, що спонукає нас взяти паузу у багатьох справах. Чому у цей період варто «заземлитися» та що краще уникати протягом цього періоду, – розповість «Наше Місто».

Молодик пройде під впливом земного знаку Тельця, коли супутник буде знаходитися між Землею і Сонцем, тому його освітлений бік не буде видно. Це ідеальний час для спостереження за зірками без перешкод від світла Місяця.

Молодик у Тельці принесе з собою період відпочинку, зауважують астрологи. Спроби повернутися до звичайного ритму життя можуть бути марними, оскільки протистояти енергії Тельця важко, і взагалі непотрібно. Саме зараз варто скористатися цією можливістю для «заземлення», відчуття моменту та готовності до нових починань.

Телець – це час спокою після бурі, тиша після хаосу та простір для зцілення. Керуючись стихією Землі та планетою Венерою, цей знак надає енергії для перегляду власного уявлення про головне і нагадує, що завжди можна довіритися внутрішньому компасу, незалежно від життєвих обставин. Коли ви здатні з’єднатися з цією стабільністю, все стає прозорішим: відповіді з’являються самі собою, набуваючи майже очевидного характеру – це магія Тельця.

Що не рекомендується робити під час молодика у травні

Вплив молодика триває з 6 по 10 травня. З астрологічної точки зору, цей період є складним для багатьох. Хоча сучасні дослідження не надають чіткої відповіді на питання про вплив Місяця на людей, відзначено, що саме в такі дні людина відчуває втомленість та виснаження. Багато хто стикається з напруженістю, емоційною нестабільністю, особливо це стосується дітей. Астрологи склали список рекомендацій щодо того, чого не варто робити під час молодика:

  • Утримуйтеся від початку чого-небудь нового та надмірної активності.
  • Не плануйте важливі зустрічі або не переходьте на нову роботу.
  • Уникайте конфліктів.
  • Утримайтеся від позик та заборгованостей.
  • Намагайтеся не вирушати у далекі поїздки, якщо це можливо.
  • Утримуйтеся від гри в азартні ігри.

Також під час молодика не рекомендується здійснювати серйозні покупки, планувати важливі зустрічі, вживати алкоголь і переїдати. Астрологи радять відкласти розмови про почуття до кращих часів – у цей період усе може піти шкереберть.

Що можна робити в молодик

Молодик – гарний час, щоб будувати плани, налагодити стосунки з оточуючими, розслаблятися і відпочивати, займатися самоаналізом. Не бійтеся «копнути» глибше – те, що ви побачите там, на глибині, покаже вам людину, на яку ви завжди можете покластися.

Що потрібно робити в молодик:

  • планувати майбутнє;
  • завершувати поточні справи – чим раніше ви їх закінчите, тим швидше перед вами відкриється нова дорога;
  • миритися і прощати;
  • віддавати борги.

Нагадаємо, раніше ми писали: Не можна оскверняти символ Великодня: що робити зі шкаралупою освячених писанок.

Читайте також: Ніби янгол накриває Дніпро своїми крилами: у небі над містом помітили незвичне явище.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: