Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У війну дніпровське підприємство “Електропромремонт” суттєво збільшило виробничі обсяги

Підприємство ТОВ ВКФ “Електропромремонт” добре знайоме далеко за межами Дніпра. Воно займається  ремонтом електродвигунів всіх потужностей та постачанням запчастин до них. Незважаючи на труднощі військового часу підприємству вдалося наростити виробничі потужності та відкрити нові експортні напрямки. Про це повідомляє “Наше місто”.

Зазначимо, що “Електропромремонт” був заснован ще у 1998 році. Бездоганна репутація цього підприємства добре відома як у країні і там. До початку повномасштабного вторгнення промислова продукція дніпрян постачалася до Казахстану, Узбекистану, Молдови та Румунії. Але велика війна зробила свої корективи. 2022-го виробнича активність знизилася. Але минулого року вдалося не лише надолужити втрачене, а й значно збільшити постачання продукції.

 – За рік до великої війни ми постачали продукцію на 84 млн грн, – зазначає Валерій Павловський, керівник підприємства. – У перший рік повномасштабного вторгнення поставили на 46 мільйонів, а 2023 року зросли до 116 млн грн.

Підприємство продовжує співпрацювати з Молдовою щодо ремонту двигунів та постачання запчастин. З’явився новий замовник із Естонії. Є надія на контракт із литовською компанією на ремонт тягових двигунів для залізниці.

Сьогодні підприємство має кадрові проблеми. Але у вирішенні цієї проблеми може допомогти Дніпро.

– Підприємство “Електропромремонт” з багаторічним досвідом, добре знаємо його керівника Валерія Павловського, – каже Ірина Журавльова, начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради. – На ньому працює понад 100 робітників. Підприємство працює чесно, відкрито, сплачує гарні податкі. Тому влада намагається такий бізнес підтримувати. Є потреба у кадрах, особливо у молодих. Ми  намагатимемося допомогти з пошуком кадрів. До нас часто звертаються громадські об’єднання, хаби з проханням працевлаштування. Тож будемо сприяти, щоб бажаючи мали змогу знайти роботу саме на цьому підприємстві.

Раніше ми писали про ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: