Skip to content

Куди піти у Дніпрі 3 травня

Сьогодні, 3 травня, Всесвітній день свободи преси. Віряни вшановують пам’ять мучеників Тимофія і Маври. До Нового року залишилося 242 дні. Куди піти в п’ятницю, 3 травня, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт класичної музики «Пори року»

Справжнє мистецтво об’єднує!
Об’єднує різні жанри, людей та напрями мистецтва.
Музика, немов танець, буде відображати пори року, створювати сюжети, настрій та почуття.

В усі часи людей цікавила тема зміни пори року. Дивовижні перетворення природи займали поетів, художників та композиторів.
Всесвітньо відомий цикл концертів «Пори року» Антоніо Вівальді вже кілька століть захоплює людей всіх поколінь. Сам цикл складається с чотирьох концертів, названих на честь чотирьох пір року. Але цей цикл неможливо уявити перш за все без чарівного звучання скрипки.

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 100 – 450 грн

Драма «Наприкінці часів»

За п’єсою Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів…»

Кордони реальності поступово стерлися і люди не здатні збагнути де реальний світ, а де ні. Містика та психологічні розлади тісно переплелися та стали буденністю. Не дивлячись на всі негаразди герої відмовляються покидати свій рідний дім, бо це їх земля і вони невіддільна частина свого світу. Історія сім’ї, яка мешкає в чорнобильській зоні, посеред рудого лісу.

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 150-300 грн

Концерт Ostrovskyi

Ostrovskyi — зірка нової хвилі українського попроку, блогер і модель з першим сольним концертом у Дніпрі. Він зухвалий бунтар і провокатор, який не боїться експериментувати зі своїм стилем. Його треки «Твої тату», «Цілував би» та «Стерво» швидко підкорили топчарти музичних платформ. У своїй спеціальній програмі разом із лайв бендом Ostrovskyi виступить зі всім відомими піснями й представить нові релізи. Живий звук!

Де і коли: 19:00 у Ріо (The Rio Club), Січеславська Набережна, 19-Д, 440-740 грн

Мюзикл “ПІРОСМАНІ або Мільйон червоних троянд”

Мандрівний художник підкорив світ своїм талантом, а його тендітна історія кохання до французької артистки Маргарити де Севр, надихнула колектив нашого театру на створення мюзиклу — «Мільйон червоних троянд»

Де і коли: 18:00 у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 5, 120 – 300 грн

Вистава “Три ідеальні подружжя”

Іронічна комедія іспанського драматурга у жагучих ритмах аргентинського танго… Непередбачуваний сюжет надає змогу насолодитись одночасно романтичною мелодрамою та містичним детективом. Глядачі зможуть, затаївши подих, спостерігати за тим, як раптова смерть одного з чотирьох близьких друзів зруйнує ідеальні сімейні стосунки трьох ідеальних пар…
Палкий накал пристрастей, що змушує здригатися від захоплюючої насолоди!.. І біль від неможливості перемогти всеохоплюючу жагу любові, солодку привабливість одного з чоловіків… У цьому спектаклі плетуться химерні мережива психологічних образів, підводних тіней і пристрастей.
Театр поступово відкриває деталі інтригуючого сюжету, натяками підбиваючи глядача до розуміння подвійних стандартів, якими живуть три «ідеальні» пари на сцені і безліч пар в реальному житті.

Де і коли: 18:00 у академічному молодіжному театрі, вул. Володимира Мономаха, 21, 200 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: