Skip to content

У Дніпрі автори проєкту показали, як виглядатиме новий житловий комплекс Topol Town

У Дніпрі автори проєкту показали, як виглядатиме новий житловий комплекс «Topol Town»

У Дніпрі почали будівництво масштабного житлового комплексу. Він знаходитиметься на ж/м Тополя поряд із тутешньою балкою. Як виглядатиме сучасний житловий комплекс, – розповість «Наше Місто» з посиланням на дописи Віктора Корольова.

Новий житловий комплекс має на меті поєднати у собі сучасність, комфорт та гармонію з природою. Архітектори запевняють: головна ідея проєкту – єднання людини з природою. Таким чином, незважаючи на використання сучасного дизайну будівель, основна увага буде приділятися пейзажам навколо.

Проєкт ЖК «TOPOL TOWN» виконав архітектор Віктор Корольов (ТОВ «Каркас Дніпро»).

«Ми абсолютно впевнені в тому, що майбутні мешканці ЖК «TOPOL TOWN» житимуть «тут і зараз», не відкладаючи на завтра захоплення та радість від спілкування з пишнотою міського пейзажу та навколишньої природи», – каже архітектор.

У Дніпрі автори проєкту показали, як виглядатиме новий житловий комплекс Topol Town - Наше Місто

Висота кожної з секцій у цій будівлі може становити 16, 20 або 22 поверхи. Будівля складатиметься з трьох секцій, кожна з яких буде обладнана двома ліфтами. Конструкція споруди передбачає використання залізобетону, а стіни плануються з газобетону.

У житловому комплексі Topol Town заплановано розмістити 513 квартир різного планування: від однокімнатних до трикімнатних з індивідуальним опаленням. Крім житлових приміщень, також передбачено комерційні простори.

Крім того, на території комплексу планується облаштувати підземний і відкритий паркінг, а також дитячий майданчик. Архітектор опублікував у соціальній мережі Фейсбук рендери можливого дизайну житлового комплексу. За цими візуалізаціями можна здогадатися, що над дитячим та спортивним майданчиками може бути встановлено навіс у вигляді вітрил.

Корольов пояснив, що автора мета – забезпечити майбутнім мешканцям ЖК повний зв’язок з місцем їх проживання, із «духом місця», що виявляється у розкоші та щедрості природи, у річці Дніпро, яка тече поруч, і в балках, що дбайливо прокладаються через місто у всіх напрямках.

Ілюстрації: Фейсбук-сторінка Віктора Корольова.

Нагадаємо, раніше ми писали: Замість кінотеатру «СІЧ» у Дніпрі збудують торговий комплекс і бульвар.

Читайте також: У Дніпрі стрімко росте вартість оренди житла: стала відома причина.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: