Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 30 квітня

Куди піти у Дніпрі 30 квітня - Наше Місто

Сьогодні, 30 квітня, День прикордонника в Україні. Віряни вшановують пам’ять апостола Якова Заведеїва. До Нового року залишилося 245 днів. Куди піти сьогодні у Дніпрі – дізнавались журналісти “Нашого Міста”

Вистава «Люче і Фелікс»

Куди піти у Дніпрі 30 квітня - Наше Місто

За п’єсою Лаури Черняускайте “Люче ковзає”(Liučė čiuožia)

Ця історія про зв’язок між минулим та майбутнім, відповідальність у стосунках та процес прощення.
Фелікс і Люче, перебувають у шлюбі п’ять років, але не мають дітей. Люче вирішує покинути чоловіка, незважаючи на свою любов до нього. Залишившись сам, Фелікс занурюється у спогади про свою юність та пригадує всі родинні розчарування. Можливо ці побоювання приводять його до краю. Він пиячить, зваблює заміжніх жінок, але не знаходить гармонії. Але герої знаходять себе саме в той момент, коли замість того, щоб розглядати своє оточення, починають дивитися в одному напрямку.
Ми зануримо вас у складні емоційні переживання героїв і глибоке розмірковування про сенс життя, цінність родинних зв’язків та важливість внутрішнього примирення.

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, вартість від 250 грн

Hans Zimmer Symphony

Куди піти у Дніпрі 30 квітня - Наше Місто

Запрошуємо Вас на прем’єру шоу «HANS ZIMMER SYMPHONY» у ДНІПРІ!
HANS ZIMMER SYMPHONY” – це нове симфонічне шоу саундтреків у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA під керівництвом талановитого диригента Романа Мачишина та за участі рок-бенду, хору і кращих солістів, яке є повною ретроспективою творчості великого композитора сучасності – Ганса Циммера.

Де і коли: 18:30 у театрі опери та балету, від 150 грн

Шоу «Зоряна колиска: від атомів до життя»

Куди піти у Дніпрі 30 квітня - Наше Місто

У Всесвіті існує безліч унікальних явищ, про які можна говорити нескінченно. Але, мабуть, найбільше за все у космосі нас цікавлять зорі. Чи це не тому, що ми відчуваємо зв’язок із ними?

В ексклюзивній програмі «Зоряна колиска: від атомів до життя» ми з’ясуємо, які етапи проходить зірка у своїй еволюції, побачимо дивовижні туманності та дізнаємося, що спільного між людьми та зорями.

Де і коли: 18:30 у Planetarium Noosphere  (узвіз Крутогірний, 10), 170-320 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: