Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі з нагоди 110-річчя художнього музею запустили унікальну світлову інсталяцію «Душа»

У Дніпрі з нагоди 110-річчя художнього музею запустять унікальну світлову інсталяцію «Душа» - Наше Місто

У Дніпрі є чудовий художній музей – один із найстаріших в Україні. До його 110-річного ювілею компанія Kabluka Light & Digital Sculptures проливає світло на Художній Музей. Як виглядає артпроєкт та що про нього відомо, – розповість «Наше Місто».

Художній музей у Дніпрі – справжній скарб для міста. Тут зібрано близько 10 тисяч творів мистецтва. Студія світлового дизайну Kabluka Light & Digital Sculptures розкрила красу художнього музею новою інсталяцією «Душа».

Цей артпроєкт створений для того, аби привернути увагу до колекцій музею та відзначити його 110-річний ювілей. Він виконаний з використанням новітніх технологій та відображає неповторні комбінації заломлень світла, які схожі на природні явища.

Ця інсталяція є вражаючим додатком до художнього музею у Дніпрі. Вона стимулює глядачів роздумувати над мистецьким надбанням міста та його культурною спадщиною.

Інсталяцію можна подивитись в будь-який день до 26 травня в Дніпровському художньому музеї. Детальніше – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зелені зони, дитячі майданчики та атракціони: огляд парків та скверів у Центральному районі Дніпра.

Читайте також: Як у Дніпрі з’явився фонтан, що грав твори класичної музики.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: