Skip to content

У Кирилівці на Азовському морі вирував шторм: зруйновані готелі ніхто не ремонтує

Окупована Кирилівка 2024 - Наше Місто

Кирилівка, колись жваве курортне селище на узбережжі Азовського моря, вже більше двох років страждає під гнітом російської окупації. Раніше, щороку, з настанням теплої пори року, сюди їхали мільйони українців, щоб насолодитися сонцем, морем та розвагами. Незважаючи на часті засилля медуз, Кирилівка манила відпочивальників доступними цінами та неспішним ритмом життя. Сьогодні ж від колишньої величі курорту не лишилося й сліду. Пляжі та інфраструктура руйнуються на очах, стаючи свідками жорстокості російської агресії, пише «Наше місто» з посиланням на телеграм-канал РИА-Мелитополь.

Нещодавній шторм завдав нищівного удару по Кирилівці. Морська вода захопила прибережну зону, затопивши пляжі та підтопивши бази відпочинку. Рівень води, за словами місцевих жителів, сягав метра.

Наразі в селищі панує гнітюча атмосфера. Затоплені пляжі, підтоплені бази відпочинку, порожні й понівечені будівлі – це жахливий пейзаж, що нагадує про жахливі наслідки війни.

Один із готелів не витримав натиску стихії та буквально завалився. Цегла з його стін розкидана на десятки метрів по окрузі, мов символ руйнування, яке приніс на цю землю російський окупант.

Скільки підприємців розорилися через війну, скільки людей втратили роботу та житло – підрахувати важко. Кирилівка, колись жвавий курорт, перетворилася на привид з минулого.

Нагадаємо, раніше ми писали, що терор в Кирилівці на Азовському морі посилюється: окупанти привласнили всі бази відпочинку.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: