Skip to content

Окупанти обстріляли Нікопольщину з артилерії та застосували дрони: подробиці від ОВА

Окупанти обстріляли Нікопольщину з артилерії та застосували дрони: подробиці від ОВА

Вчора ввечері та вночі російські окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області з артилерії та атакували дронами. Під удар потрапили Нікополь, а також Червоногригорівська і Мирівська громади, – передає «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Внаслідок обстрілів пошкоджені три приватні будинки, декілька теплиць, легковий автомобіль та мікроавтобус. Також пошкоджена лінія електропередач, через що без світла залишилася тисяча абонентів. Енергетики вже працюють над відновленням електропостачання.

Захисники повітряного простору з ПвК “Схід” змогли збити ворожий безпілотник “Шахед” над Криворізьким районом.

На щастя, внаслідок обстрілів та атак ніхто не загинув і не постраждав.

Тим часом у регіоні триває ліквідація наслідків негоди, яка вирувала напередодні. Енергетикам вдалося у найкоротші терміни відновити електропостачання майже 145 тисячам родин Криворізького району.

Проте, через шквальний вітер пошкоджені лінії електропередач майже у всіх районах області. Наразі без світла залишаються близько 15,5 тисяч абонентів у 96 населених пунктах.

Нагадаємо, вчора Дніпро й область накрила перша квітнева гроза – через це у місті були повалені дерева та затримка транспорту. Натомість у області через негоду низка населених пунктів залишилася без світла.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: