Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпрянка Ірина Камбур виграла міні-грант та відкрила кафе

Декілька років тому Ірина навіть не мріяла, що стане бізнесвумен. Випускниця фізтеху ДНУ. Бізнесом раніше не займалася. Розумна, симпатична дівчина сподівалась на звичайне жіноче щастя. Наша землячка його отримала. Та люблячій дружині та матері хотілось розвиватися. Як сьогодні живе і працює підприємниця? Про це повідомляє сайт «Наше місто».

Щаслива думка зайнятися бізнесом прийшла до дніпрянки випадково.

– Все почалося ще 2021-го, коли я була вагітна, – розповідає дівчина. – Якось дізналася про нову спеціальність в Арт Коледжі – менеджмент соціокультурної діяльності. Подумала трохи і вирішила піти повчитися. Зацікавилася! Але тут почалася велика війна, і я ненадовго поїхала до Німеччини. Це справді був важкий період. Одна із дитиною. Звісно, тягнуло додому.  З часом повернулася в Україну, де дізналася, що держава дає гранти на розвиток власної справи. Вирішила подати заявку.

Порадившись із чоловіком, Ірина Камбур вирішила відкрити кафе. Чому саме кафе, а не, наприклад, салон краси?

– Дуже давно мріяла про маленьку кав’ярню, – посміхається бізнес-леді. – Сама обожнюю каву. Це моє велике кохання! Коли затвердили грант, дуже швидко визначилась із місцем. Не минуло й двох тижнів, як ріелтер запропонував невелике приміщення на вулиці Моссаковського. Зайшли із чоловіком, подивилися. Все влаштувало!

Нове кафе отримало назву «22» – символічна точка відліку після фатальної трагічної дати 2022-го. Зазначимо, що  власне кафе дівчина перетворила на маленький рай серед міста. Екзотичні рослини, оригінальний декор з колібрі, що пурхають, навіть картина, написана самою Іриною.

– Наразі продовжую працювати, – каже бізнесвумен. – Звісно, свої труднощі та проблеми є. Але вірю у краще. У мене все добре, росте син. Для повного щастя не вистачає тільки Перемоги!

Раніше ми писали про те, що у Дніпро переїхали 60 підприємств.

Категорія: Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: