Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 11 березня

Дарина Сухоніс

Березневий і теплий понеділок багатий на конценрти. Куди піти у Дніпрі сьогодні, 11 березня, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт Наталії Могилевської «Я повертаюсь!»

Ніжна, стильна і дуже жіночна Наталя завжди в центрі уваги папараці. За свою творчу кар’єру співачка удостоєна численних премій і нагород. І якби була премія «Кращий енерджайзер країни», то її точно присудили Могилевської! Вона завжди і всюди встигає. Потрібен новий телепроект? Наталія готова підсобити. Допомогти молодому даруванню? Ніяких проблем! Створити новий гармонійний образ в індійському стилі? Запросто!
Її життя – це суцільний вир подій, в якому народжуються чудові хіти і пісні від чистого серця. У зоряному багажі артистки вже 10 студійних альбомів! І Це далеко не межа! Наталя не перестає дивувати багатотисячну армію шанувальників новими хітами та стильними відеокліпами.

Де і коли: 18:00, у театрі опери та балету, просп Яворницького, 72-А, від 600 грн.

Концерт Насті Каменських «Я – Україна»

«Артистка, яка відкривала грандіозну церемонію Latin American Music Awards номером, присвяченим Україні разом з Black Eyed Peace! Співачка, від чиєї антивоєнної промови, присвяченої Україні на Anti Racism Live плакав весь світ!

Так, це саме вона – NK | Настя Каменських! Артистка вирушає у тур містами України з промовистою назвою «Я – Україна!»

На концертах ви почуєте не тільки нові пісні, присвячені незламності України та міцності нашого народу, а і всі ваші улюблені хіти – «Тримай», «Обіцяю», «Почуття» та багато інших.

З кожного квитка йде донат на допомогу Україні!

Де і коли: 19:00, БК «Шинник», просп. Богдана Хмельницького, 118-А, від 500 до 940 грн.

Вистава «Амурні справи»

Вистава – про КОХАННЯ і її мінливості! Одного разу невипадкова випадковість зіштовхує дві пари молодят на круїзному кораблі, де кожна з них проводить свій медовий місяць. Двоє з любовного квартету – колишні чоловік і дружина, які бурхливо розлучилися 5 років тому, а тепер кожен з них знайшов своє нове щастя. Хто з цих чотирьох насправді є половинкою один одного? Чи буває любов колишньою?

Чи можна любити і ненавидіти одночасно? І не повбивають вони один одного в пориві пристрастей? Це варто подивитись! В ЦЬОМУ – варто розібратися! І абсолютно точно тут є підказки, про те, як жити і любити далі.

Де і коли: 18:00, у ДРАМІКОМІ, просп. Яворницького, 97, від 200 до 670 грн

Категорія: Афіша

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: