Skip to content

Як у Дніпрі укласти договір реструктуризації боргу за тепло

Як у Дніпрі укласти договір реструктуризації боргу за тепло

Дніпровське КП «Теплоенерго» висловлює щиру вдячність усім абонентам, які сумлінно та вчасно сплачують за послуги з теплопостачання. Кожна сплачена гривня – це вагомий внесок у гарантування енергетичної стійкості міста. Водночас, підприємство звертається до боржників з проханням негайно погасити заборгованість та не накопичувати нові борги. На жаль, загальна сума боргів за теплопостачання у Дніпрі сягає 1 млрд 693 млн грн. Про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Якщо ви маєте заборгованість за теплопостачання, КП “Теплоенерго” пропонує  укласти договір реструктуризації боргу та сплачувати його рівними частинами.

Це захистить вас від судового позову та примусового стягнення боргу та дозволить вам погасити заборгованість зручним для вас способом.

Щоб укласти договір реструктуризації, вам потрібно звернутися до Центру обслуговування абонентів КП “Теплоенерго” (Адреса: вул. Королеви Єлизавети II, 15-А).

«Після публікацій про можливість відключення опалення для боржників, кількість людей, які звертаються до нашого центру, значно зросла. Люди приходять, щоб дізнатися про умови укладення договору реструктуризації боргу, який дає можливість сплачувати поточні рахунки та розбивати борг на рівні частини. Для укладення договору на термін до одного року вам знадобиться лише паспорт та ідентифікаційний код. Якщо ж ви плануєте реструктуризувати борг на термін більше 12 місяців, окрім паспорта та ідентифікаційного коду, вам також буде потрібна копія паспорта, ідентифікаційного коду, довідка про склад сім’ї та довідка про доходи за останні 6 місяців усіх зареєстрованих повнолітніх осіб», – розповіла фахівчиня Центру обслуговування абонентів КП «Теплоенерго» Надія Демська.

З початку року КП «Теплоенерго» уклало лише 70 договорів реструктуризації заборгованості, загальна сума яких становить 1 млн 830 тис. грн., повідомила Анастасія Сухіна, помічниця директора підприємства.

Раніше ми писали, у Дніпрі стартував конкурс на співфінансування проєктів для допомоги силам безпеки і оборони України.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: