Skip to content

Як у Дніпрі працює підрозділ патрульної поліції, який обслуговує акваторію річки

Як у Дніпрі працює підрозділ патрульної поліції, який обслуговує акваторію річки

Сьогодні черговий по місту перевірив роботу підрозділу патрульної поліції. Співробітники виявляють правопорушення повʼязані з незаконною вирубкою дерев та незаконного вилову риби, – передає «Наше Місто».

Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР, провів зустріч із Ротою, яка відповідає за обслуговування водних об’єктів. Цей підрозділ патрульної поліції відповідає за безпеку на водних територіях та береговій лінії міста Дніпра. Його співробітники виявляють порушення, пов’язані з незаконним вирубанням дерев уздовж річкових берегів та незаконним виловом риби.

Черговий по місту повідомляє, що у підрозділу є належна техніка, обладнання та плавзасоби, а також транспортні засоби для патрулювання берегової лінії. Таким чином можна відзначити, що робота цього підрозділу виконується ефективно.

Міська рада, в свою чергу, виділила допомогу Управлінню патрульної поліції минулого року у вигляді субвенції на суму 2,5 мільйони гривень для придбання паливно-мастильних матеріалів та транспортного засобу.

«Виявляємо, як кримінальні так, і адміністративні правопорушення. Основні правопорушення це незаконна вирубка насаджень та здобування водних біоресурсів. Оскільки крига на річці вже сходить, підходить період нересту, то як правило з березня місяця активізується браконьєрство, і співробітники Роти в свою чергу починають більш активне та посилене патрулювання», – каже Олександр Крохмалюк, командир Роти з обслуговування водних об’єктів

За його словами, за минулий рік було виявлено 76 випадків кримінального характеру та складено 535 адміністративних матеріалів.

Також під час інспекційного обʼїзду черговий по місту перевірив і укриття у школі № 19 (вул. Володимира Великого, 13-А).

«Воно цілком придатне для захисту населення під час повітряної тривоги. Є все необхідне. Це і питна вода, санвузол, кімната матері та дитини, медичний куток із аптечкою. У приміщенні тепло. Укриття розраховане на 268 осіб і працює цілодобово», — додав Дмитро Редька.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Дніпрі працюють гуртки позашкільної освіти на базі КПНЗ “ЦДЮТ” ДМР.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: