Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Найбільший донат був 66 666 грн: фотограф та волонтер Станіслав Губкін вже 2 роки допомагає військовим на передовій

Найбільший донат був 66 666 грн: фотограф та волонтер Станіслав Губкін вже 2 роки допомагає військовим на передовій

Більше 11 автівок на фронт. Фотограф та волонтер Станіслав Губкін з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає військовим та буває там, де гаряче. Каже, що хлопці вже стали для нього другою родиною. Він наголошує, що кожен донат та репост збору важливі, – передає «Наше Місто».

Станіслав розповідає, що знав про те, що війна рано чи пізно почнеться. А у день, коли росія вторглася на територію України, він прокинувся від дзвінків батьків та близьких, які казали «прокидайся, війна прийшла». І вже за 4 дні чоловік почав активно волонтерити.

«Перші 4 дні після 24 лютого я сидів у телефоні: моніторив новини, телеграм-канали – читав що відбувається. Все це нагнітало. А потім я якось сиджу і думаю “блін, я чого я сиджу”. І кажу: “батько, збираємося, треба пацанам з Нацгвардії привезти пісок, мішки, усього потрошки”», – каже волонтер.

Так Станіслав почав волонтерити. Згодом чоловік вирішив створювати збори на техніку та обладнання для військових. Він каже, що найбільша сума, яку було переказано за один раз – 66 666 грн. Станіслав – фотограф, тому його багато хто знає. До того ж у чоловіка не мало підписників у Інстаграмі, де він поширює збори на допомогу військовим. Але, інколи донати можуть призупинятися.

Волонтер зауважує, що люди забувають про те, що відбувається на фронті. Все тому, що безпечне місто та місця з бойовими діями – два різні світи. Тому Станіслав прохає захисників показувати реальну картину їхнього сьогоднішнього життя. Бо коли нагадуєш людям, у яких умовах живуть наші захисники – збори на допомогу ЗСУ закриваються набагато швидше.

Детальніше про донати, допомогу та виїзди в Авдіївку – дивіться у нашому сюжеті.

Нагадаємо, раніше ми писали Криворіжеця Антона Косінова, який повернувся з полону: зустріч з донечкою та плани на майбутнє.

Читайте також: Нарешті разом після 2 років розлуки: наречена оборонця «Азовсталі» з Кривого Рогу розповіла про повернення коханого з полону.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: