Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Топ фотографів Дніпра 2024

Дарина Сухоніс

Фотографія сьогодні – це не тільки мистецтво, але і спосіб фіксації болючої реальності України та злочинів рф. І багато хто з фотографів тепер у портфоліо має знімки з передової, страшні фото руйнувань після ворожу обстрілу чи портрети військових. Ми зібрали для вас топ дніпровських фотографів 2024 на думку редакції «Наше Місто».

Станіслав Губкін

Станіслав Губкін– фотограф і волонтер. В його об’єктиві сьогодні як військові, так і цивільні.  А ще Станіслав допомагає тваринам. За свою роботу та волонтерство дніпярнин отримав нагороду за сприяння війську. «Честь отримати відзнаку від Головнокомандувача Збройних Сил України Залужного Валерія Федоровича Знаю ціну, памʼятаємо героїв України, ЗСУ», -каже Станіслав.

Фото Станіслав Губкін\ https://www.instagram.com/stasgubkin/

Гера Губанов

Гера Губанов – фотографує цивільних, військових, відомих людей та тваринок, а ще 12 років знімає весілля. «Коли я починав знімати, а це було понад 15 років тому – не було ні YouTube, ні фотографів у моєму оточенні, нічого. Весь свій досвід я проходив методом спроб і помилок на собі», – так фотограф розповідає про себе.

Фото Гера Губанов\ https://www.instagram.com/gera_gubanov?igsh=dmJsOXA3ZHFlbHc1  

Саша Андібур

Саша Андібур – фотограф з 10-річним досвідом, а ще волонтерка. Окрім чуттєвих та емоційних світлин, дівчина серйозно займається волонтерством.

Фото Саша Андібур\ https://www.instagram.com/ph_andibur?igsh=MWc3b2FtMm4xdHViYg==

Валерій Кравченко

Валерій Кравченко  – фотограф медіахолдингу «Наші Місто». Він вже більше ніж півтора року регулярно виїжджає у прифронтові зони та на місця бойових зіткнень, знімав військових і на початку війни – у 2014 році. Нещодавно Валерій презентував свою персональну виставку, присвячену 128 бригаді ТРО.

Фото Валерій Кравченко https://www.facebook.com/profile.php?id=100011320001815

Олена Шулик

Олена Шулик фотографує ось уже 15 років, дівчина знімає портрети, стильні вуличні фотосети, сімейні історії та лав-сторі військових.

Фото Олена Шулик \ https://www.facebook.com/profile.php?id=100012572958131&locale=ru_RU

Сергій Дівєєв

Сергій Дівєєв фотографує життя міста давно. Війн знімав з 2015-го року по нинішній час – як в місті Дніпро, в області, так і в зоні бойових дій. В його об’єктиві репортажна зйомка, не постановочна. У травні минулого року Сергій презентував виставку «Миті війни». Її розгорнули у холі театру опери та балету. Це 35 робіт, об’єднані в кілька блоків.

Фото Серій Дівєєв

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: