Skip to content

Співали російський реп та розкидали стодоларові купюри: у Львові відбулось ще одне «мажорне» весілля

Не встигли вщухнути пристрасті навколо помпезного весілля експрокурора, як Україну сколихнув інший скандал. Днями у тому ж таки Львові гучне весілля відсвяткував один із підозрюваний в організації «пʼяних вечірок» Олег Захаров. Про це пише сайт «Наше Місто» з посиланням на публікацію журналіста Андрія Лохматова у Facebook

Нагадаємо, наприкінці січня цього року в Україні спалахнув гучний скандал. Його учасники – група блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві. За версією слідства, вони спаювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

Олег Захаров – один з учасників тих «вечірок». Разом з другом вони заплатили по 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, пише Лохматов. А вже у жовтні Захаров гучно відсвяткував своє весілля у Львові.

Гуляли в 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA, який вважається одним із найдорожчих готельних комплексів України. Ведучим свята став шоумен Юрій Ткач.

На кадрах, які оприлюднив журналіст Лохматов, видно як компанія хлопців на чолі з нареченим розкидається стодоларовими купюрами, а в цей час на фоні грає російський реп. Користувачі мережі в коментарях різко відреагували на це відео.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: