Skip to content

Пішли на фронт в перші дні вторгнення: у боях за Україну загинули Герої з Нікопольщини

Ксенія Куземко

Кожного дня Україна втрачає найкращих представників нації. Завжди, коли бачимо новини про успіхи ЗСУ на фронті, маємо пам’ятати, якою ціною вони даються. Так, в боях з окупантами загинули двоє Героїв з Нікопольщини – Олександр Носенко та Роман Крашевський. Воїни загинули 4 вересня 2023 року на Запорізькому напрямку, під час виконання бойового завдання, підірвавшись на ворожій міні, пише «Наше місто» з посиланням на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Житель Олександр Носенко (25.09.1968 р.н.) був професійним водієм. 25 лютого2022 року Олександра мобілізували до лав ЗСУ. Ставши солдатом, він разом із побратимами стійко і мужньо боронив незалежність та територіальну цілісність нашої країни.

Олександр був одружений, мав двох синів, які зараз воюють на фронті у лавах ЗСУ.

Роман Крашевський (14.03.1981 р.) працював на Нікопольському заводі феросплавів з 2010 року, був черговим бригади № 2 із обслуговування сантехнічного та вентиляційного обладнання ЦВФ. Його поважали колеги та цінили за професійну компетентність. Роман був одружений, мав двох синів. У вільний час любив порибалити.

24 лютого 2022 року був мобілізований, служив стрільцем-помічником гранатометника стрілецької роти.

Віддати шану мужнім Захисникам та провести їх в останню путь прийшло багато людей: рідні, друзі, бойові побратими, колеги по роботі, представники міської влади та вдячні жителі міста.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Олександра Носенко та Романа Крашевського.

Вічна Слава Захисникам України!

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: