Skip to content

Ідентифікація ВПО та пенсіонерів повертається: Ощадбанк зробив важливу заяву

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Перевірки ВПО

Ощадбанк поновлює проведення фізичної ідентифікації пенсіонерів та одержувачів соціальної (адресної) допомоги з числа ВПО. Головна причина – закінчення карантину. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на прес-службу банку.

Поновлення фізичних перевірок стартує з 1 вересня 2023 року. 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів №637 від 5 листопада 2014 року,  пенсіонерам – внутрішньо переміщеним особам, які мають електронне пенсійне посвідчення (ЕПП), та одержувачам соціальної (адресної) допомоги – внутрішньо переміщеним особам необхідно проходити фізичну ідентифікацію в будь-якому відділенні Ощадбанку кожні 6 місяців.

До отримання ЕПП пенсіонери-ВПО мають проходити фізичну ідентифікацію в будь-якому відділенні Ощадбанку кожні 3 місяці.

За відсутності проходження фізичної ідентифікації одержувачами пенсій або соціальних виплат із числа внутрішньо переміщених осіб Ощадбанк зупинятиме видаткові операції за картковим рахунком.

Після проходження ВПО фізичної ідентифікації за встановленою процедурою видаткові операції за рахунком автоматично розблоковуються банком не пізніше наступного календарного дня.

Читайте також: Ракетний удар по Підгородному: мешканці жаліються на мізерні виплати і просять облраду про додаткову допомогу.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: