Skip to content

Важлива заява Ясно в Дніпрі: як вдвічі зменшити суму в платіжках за світло

З 1 червня в Україні підвищили тариф на електроенергію. Відтепер за кіловат на годину доведеться платити 2,64 гривні. Як українці можуть зменшити суми в платіжках, повідомляє сайт  «Наше Місто» з посиланням на Yasno.

Енергетична компанія пояснює, що попри подорожчання, українці мають можливість підключити нічний тариф, який діє з 23:00 до 07:00. Це може вдвічі зменшити суму в платіжках за світло.

«Вам потрібно замінити звичайний лічильник на двозонний з набору «Розумний Watt». І в години найменшого навантаження — з 23:00 до 7:00 — він рахуватиме вам електроенергію за нічним тарифом, який на 50% нижчий за звичайний. Крім двозонного лічильника, у наборі «Розумний Watt» є встановлення «під ключ». Після доставки протягом 10 днів до вас приїжджає оператор системи розподілу, підключає та ставить на облік лічильник», – йдеться в повідомленні Yasno.

Щоб такий метод справді працював, варто перенести використання найбільш енерговитратних приладів на нічний час. До них належать пральні машини, духовки, електрочайники, хлібопічки, посудомийні машини, тощо.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: