Skip to content

Дворічна Ліза загинула, її мама в реанімації: подробиці удару по Підгородному

В результаті ракетного удару ворога по Підногодному постраждали 22 людини, з них 5 – діти. Загинула одна дівчинка, їй нещодавно виповнилося два рочки. Про це повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на голову ОВА.

79-річна Любов жила на першому поверсі понівеченого будинку. Каже, що сусідній під’їзд знищено повністю, замість квартир – вирва. Жінка не приховує своїх почуттів щодо ворожих окупантів.

«Це не люди, а собаки – навмисно по нам стріляють, адже це житловий район»

Любов каже, що якби всі люди були вдома, могло б бути більше жертв.

«У нашому під’їзді загинула дворічна дівчинка Ліза. ЇЇ мама лежить в реанімації. Батько так кричав бідний, так плакав. Її довго шукали під завалами, потім достали вже. Це страшне, коли діти гинуть», – розповідає Любов, мешканка зруйнованого будинка.

Пані Любов також отримала поранення, у лікарні жінці наклали шви на рани на голові та руці.

А великої родини пані Людмили не було вдома, це їх і врятувало.

«Повітряної тривоги не було, через 7 хвилин після того, як було зруйновано будинок, пролунала тривога. Я у той час була на вулиці. Якби ми були в будинку, нас би винесли, як моїх сусідів. Дякувати Богу, ми живі. Якщо знайду документи, зможемо отримати допомогу. Документів наших немає», – розповідає Людмила.

Людмила жила у цьому будинку майже 45 років. З нею та чоловіком також мешкала донька з двома дітьми та син з дружиною та дитиною.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: