Skip to content

Нова електрика, сантехніка: у Дніпрі продовжують ремонтувати житловий фонд

У багатоквартирному будинку по вул. Академіка Чекмарьова, 7 ремонтують систему опалення. Роботи проводяться за зверненням мешканців до Бориса Філатова під час прийому міського голови. Попри складні часи та економічні виклики у місті продовжують системно вирішувати нагальні проблеми дніпрян. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

«Систему опалення замінюємо на технічному поверсі. Труби були вже зношені, виникали аварійні ситуації, пориви. Тому, аби цього не траплялося, замінюємо систему цілком. Улаштовуємо нові пропиленові труби, утеплюємо їх та монтуємо запірну арматуру», — розповів майстер міської аварійної служби Ростислав Шетик.

Водночас сантехнік Віталій Грановський розповів про особливості робіт.

«Замінюємо систему опалення в усіх п’яти під’їздах будинку. Старі труби демонтували й влаштовуємо нові загальною протяжністю 240 метрів. Працює бригада з чотирьох осіб».

Мешканець згаданого будинку Юрій Сичєв радіє, він вдячний за ремонт, що виконується. 

«Місто приділяє увагу ремонтам у будинках. Наприклад, у нашому вже оновили покрівлю, підʼїзди (вікна замінили). Зараз роблять нам сантехнічні роботи із заміною труби опалення. Дуже вдячні за такий комплексний підхід до ремонтних робіт», — підкреслив чоловік.

Водночас в іншому багатоквартирному будинку на вул. Героїв Крут, 7 ремонтують електропроводку.

«Замінюємо електродроти на центральних стояках, ремонтуємо щитову із заміною рубильників, запобіжників. Також робимо освітлення у під’їздах та перед входами до них. Словом, буде цілком нова проводка в усьому домі», – сказав електромонтер Олександр Бєсєдін.

Мешканка згаданого будинку Катерина Гаврилівна додає: «Ми, мешканці, вдячні, що нам роблять нову електрику, освітлення. Це передусім безпека і комфорт».

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: