Skip to content

400 євро на двох: чи по кишені українцям відпочинок в Туреччині

Друге літо повномасштабної війни. Дніпряни обережно планують відпустки. Але багато хто вважає, що відпочинок не на часі. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ДніпроTV.

Цьогоріч українцям, як і минулого року, доведеться забути про пляжний відпочинок на березі Чорного та Азовського морів. Щодо іноземних курортів, то українці шукають здебільшого бюджетні варіанти та віддають перевагу готелям без громадян країни-агресорки. Можна відпочивати і в Україні. Сплави, походи, екскурсії та пляжний туризм – все це пропонують туроператори на літній сезон.

Після затишшя українці стали частіше їздити за  кордон, розповідає туроператорка. Здебільшого туристів цікавлять бюджетні тури.

«Якщо брати Грецію, Туреччину і брати бюджетний відпочинок, причому з нормальною ціною і якістю, то спокійно можна до 400 євро відпочити на двох. Це за тиждень, з проїздом», – розповідає Вікторія Надєїна, керівниця відділу бронювання туроператора.

Найпопулярніший напрям – Болгарія. Не тільки через доступність, а й завдяки не дуже великій відстані від кордонів України. ТОП-5 популярних країн влітку виглядають наступним чином: Болгарія, Туреччина, Греція і Чорногорія та Хорватія.

Українці просять не селити їх разом з росіянами. Туроператор Вікторія через це орендує невеличкі готелі для своїх туристів на весь сезон.

Інший варіант літнього відпочинку – внутрішній туризм. У Дніпрі купатися в річці на офіційних пляжах заборонено. Тож популярністю користуються одно-дводенні тури по Дніпропетровщині та Полтавській області. Там, де можна відвідати історичні пам’ятки та купатися в басейнах чи відкритих водоймах.

Більш детально дивіться у відео.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: