Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 2 червня: нелегальні рибалки та символ Перемоги (Відео)

Нелегальні рибалки, квартирні злодії та символ Перемоги. Про ці та інші події Дніпра за п’ятницю, 2 червня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт  «Наше Місто».

Хюндай у полум’ї

Сьогодні у Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася пожежа у легковому автомобілі. Вже на місці рятувальники встановили, що на тимчасовій зупинці сталося займання легкового автомобіля «Hyundai Accent». Вогнем пошкоджено багажний відсік та салон авто. На щастя загиблих та травмованих немає.

Нелегальні рибалки

В акваторії річки Дніпро правоохоронці затримали нелегальних риболовів. Так, вони побачили гумовий човен із двома громадянами і вирішили його перевірити. Всередині патрульні виявили 119 плоскирок, 4 карасів, 1 окуня та 18 краснопірок. У діях осіб вбачалися ознаки кримінального правопорушення за незаконне заняття рибним промислом. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для фіксування подій.

Вечірній вогник

У багатоповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Сімферопольській Соборного району міста Дніпро, сталася масштабна пожежа. По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що займання виникло в електрощитовій на третьому поверсі двадцяти чотирьох-поверхового житлового будинку, розташованого на території житлового комплексу. Внаслідок горіння на верхніх поверхах утворилося задимлення. На щастя, загиблих та травмованих немає. Займання ліквідовували близько 30 хвилин.

Квартирні злодії

У Дніпрі учасники злочинної групи вкрали з квартири п’ятдесяти-річного потерпілого велику суму грошей. Після цього вони стали переховуватися в Донецькій області. Місцевий  житель виявив записку, що його автомобіль заблокований і для отримання доступу необхідно перерахувати кошти на криптогаманець. Одразу після цього до нього підійшли двоє невідомих, стали погрожувати вогнепальною зброєю та вимагати гроші. Разом з потерпілим зловмисники пішли до його квартири та вкрали 150 тисяч гривень та 50 тисяч доларів. Правоохоронці швидко знайшли підозрюваних. В ході обшуків у них вилучили 70 тисяч гривень, 11 тисяч доларів та мобільні телефони. Зловмисникам повідомили про підозру.

Символ Перемоги

У Дніпровський музей доправили новий символ Перемоги наших бійців над рф. Останнім поповненням колекції Музею історії Дніпра став найгабаритніший експонат геликоптера, переданий волонтерами. Це хвостова частина російського транспортно-бойового гелікоптера Мі-35М. Він був збитий силами протиповітряної оборони ЗСУ 19 березня дві тисячі двадцять другого року на території Херсонської області.

Що посієш, те й пожнеш

Псевдоактивіст Денис Селін, який звинуватив Філатова в купівлі Porsche за 5 млн грн, злякавшись суду, видалив публікацію. Нагадаємо, що раніше відомий у вузьких колах «активіст» Денис Селін зробив неправдиву публікацію про придбання міським головою Дніпра Борисом Філатовим ексклюзивної моделі Porsche за більш ніж 5,5 млн грн. Не встигла вона провисіти і години у Фейсбуці, як горе-викривач її прибрав. Сталося це відразу після того, як Борис Філатов публічно відповів «активістові» на безглузді звинувачення, заявивши, що подасть на того до суду за наклеп. 

Замість скандальної публікації «активіст» швиденько вигадав нову. Де, заодно із недолугою спробою перевести тему,  причиною видалення попереднього посту абсолютно сумбурно і незрозуміло назвав якісь «помилки та неточності, а також суб’єктивне розуміння джерела інформації». 

Однак і під новим постом Селіна також зібралася велика кількість негативних коментарів  містян. Дніпряни запитували у автора, навіщо публікувати і видаляти неправдиву інформацію, та хто саме надає фінансову підтримку подібним псевдоактивістам і лобіює брехливі теми їхніх постів? Але всі ці незручні питання присоромлений горе-розслідувач Селін проігнорував і видалив їх під дописом.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: