Skip to content

27 травня у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару

27 червня день жалоби - Наше Місто

У суботу, 27 травня, у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару росіян по одній з міських лікарень, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на міського голову Бориса Філатова.

«Щойно я повернувся з місця трагедії. Там триває розбір завалів. Денний ракетний удар знищив філіал одного з медзакладів, де надавали психіатричну допомогу. Простими словами – психлікарню. Жодних військових обʼєктів там і близько не було.

Держава-терористка, вочевидь, вбачає собі загрозу вже навіть у підопічних психіатрії. Бо це просто країна мерзенних покидьків.

Кількість жертв обстрілу досі підраховують. Станом на 14:00 маємо, на жаль, вже двох загиблих. Щонайменше 26 людей поранені – серед них двоє дітей. Дісталося і бідолашним тваринам прилеглої ветклініки», – розповів Борис Філатов.

Поліклінка №1, ракетний удар - Наше Місто

Він додав, що постраждалих могло бути більше. Фактично, людей врятувало диво. На момент атаки по лікарні там тривала «перезмінка». А лише кілька тижнів тому, родини переселенців, що тимчасово проживали на другому поверсі медзакладу, як раз звідти виїхали.

«Тож, може, диво станеться ще раз. І ми знайдемо тих медпрацівників, з якими нині немає звʼязку.  І що кількість жертв не зростатиме далі», – відмітив міський голова.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: