Skip to content

Заблокував рух трамваю майже на годину: у Дніпрі «цар-паркуна» прибрали на евакуаторі

У Дніпрі легкова автівка заблокувала рух трамваю. Як з’ясувалось, водій припаркувався так, як йому заманулось, не звертаючи уваги на трамвайні колії. До чого призвела така неуважність, пише сайт  «Наше Місто» з посиланням на інспекцію з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.

10 травня до інспекції з питань паркування звернувся диспетчер КП «Дніпровський електротранспорт». Він повідомив, що трамвай №5 не може продовжувати рух через перешкоду у вигляді легковика.

«Водій припаркував авто біля зупинки «Вул. Короленка» впритул до колії, не потурбувавшись ані про безпеку свого транспортного засобу, ані про правила дорожнього руху. Через це робота трамвайного маршруту була паралізована протягом 50 хвилин», – йдеться у повідомленні.

За викликом прибули інспектори, зафіксували порушення та провели евакуацію автомобіля. Власник зможе забрати своє авто зі штрафмайданчика, попередньо сплативши штраф, а також вартість евакуації та зберігання.

Новини Дніпра: авто заблоковало рух трамваю - Наше Місто

Інспекція з питань контролю за паркуванням нагадує водіям: аби не стати винуватцем дорожної пригоди та знайти свою автівку на місці, де її залишили, дотримуйтеся ПДД та пам’ятайте про інших учасників дорожнього руху.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: