Домашні пельмені – традиційно-сімейна страва, смачна та ситна. Однак, на нього не завжди є час, а отримати задоволення від чудових пельмешок – хочеться. Для таких випадків існує рецепт лінивих пельменів на сковороді, пише «Наше місто».
Інгредієнти:
- вода тепла – 100 г;
- яйце;
- борошно – 200 г;
- сіль – 0,5 ч. л.
Начинка:
- м’ясо для фаршу – 500 г;
- цибуля – 150-200 г;
- вода крижана – 100 г;
- сіль перець;
- вершкове масло та рослинна олія;
- лавровий лист – 1 шт.;
- чорний перець – кілька горошин.
Як приготувати:
1. У борошно додати сіль, яйце і теплу воду, замісити м’яке тісто.
2.Для фаршу перемолоти на м’ясорубці м’ясо, цибулю. Додати сіль, спеції та холодну воду.
3. Тісто розкачати в прямокутник, викласти фарш по всій площі тіста, не доходячи до краю на 3-4 см. Згорнути в рулет. Нарізати на окремі шматочки.
4. Обсмажити рулетики на суміші олії та вершкового масел з обох боків. Залити водою, не доходячи до краю рулетиків, додати лаврове листя та чорний перець горошком, накрити кришкою та проварити близько 20 хвилин.
Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна
Позначки: укрнет