Skip to content

Як не віддадуть маля – повішусь: історія багатодітної мами з Кривого Рогу, яка жила з немовлям у землянці в Києві

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Жінка жила в Києві в землянці

Антоніна – уродженка Кривого Рогу. Жінка мешкала з 5-місячним малюком в антисанітарних умовах у київській землянці, пише “Наше місто” з посиланням на ТСН.

Антоніні 36 років, має трьох дітей. Старшій доньці, Віолетті, вже 13-й рік, вона мешкає зі своїм татом за кордоном. Він далекобійник, тому забрав її з собою після повномасштабного вторгнення росіян. Середньому синові Кирилу зараз 6 років.

“Коли йому було 2 роки, то в мене його забрала моя мачуха та віддала своїй доньці, яка не може мати дітей. Сама я з дитячого будинку, мене взяли на виховання, коли мені було 2 роки. Потім мене вигнали з дому, мачуха сказала, щоб я не поверталася. Найменшому моєму сину Сашкові 5 місяців”, – розповідає Антоніна.

Жінка з немовлям оселилась у погребі за гуртожитком на вулиці Бойчука, де мешкають місцеві безхатьки. Її землянка замаскована зеленою сіткою, на гачках всередині розвішані пакети, в кутку конструкція, яка виконувала функцію ліжка, поруч – кілька полиць із посудом. Соціальні служби забрали немовля в Антоніни.

“Якщо мені дитину не повернуть, то скажу чесно – я піду здьорнусь, повішусь, – заявила жінка. – У нас тут є буржуйка, ми її топимо дровами, які збираємо поруч. Батько дитини працює, купував і памперси, і дитяче харчування. Мені приносили гарячу воду, на ній я готувала дитячу суміш. Дитина вже вміє сидіти, може їсти з ложечки. Мені сказали шукати роботу. Я хочу, щоб мені повернули дитину”, – розповідає жінка.

Через антисанітарні умови, дитина має проблеми зі здоров’ям. Мати його не мила, а лише протирала вологими серветками. Посадовці кажуть, що у жінки є проблеми зі здоров’ям через небайдужість до алкоголю та наркотиків, але сама вона це спростовує.

Читайте також: 30 років рятувала пацієнтів на «швидкій»: на Дніпропетровщині померла відома лікарка.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: