Skip to content

Смачно та ситно: рецепт дуже лінивих пельменів на сковороді

Ксенія Куземко

Домашні пельмені – традиційно-сімейна страва, смачна та ситна. Однак, на нього не завжди є час, а отримати задоволення від чудових пельмешок – хочеться. Для таких випадків існує рецепт лінивих пельменів на сковороді, пише «Наше місто».

Інгредієнти:

  • вода тепла – 100 г;
  • яйце;
  • борошно – 200 г;
  • сіль – 0,5 ч. л.

Начинка:

  • м’ясо для фаршу – 500 г;
  • цибуля – 150-200 г;
  • вода крижана – 100 г;
  • сіль перець;
  • вершкове масло та рослинна олія;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • чорний перець – кілька горошин.

Як приготувати:

1. У борошно додати сіль, яйце і теплу воду, замісити м’яке тісто.

2.Для фаршу перемолоти на м’ясорубці м’ясо, цибулю. Додати сіль, спеції та холодну воду.

3. Тісто розкачати в прямокутник, викласти фарш по всій площі тіста, не доходячи до краю на 3-4 см. Згорнути в рулет. Нарізати на окремі шматочки.

4. Обсмажити рулетики на суміші олії та вершкового масел з обох боків. Залити водою, не доходячи до краю рулетиків, додати лаврове листя та чорний перець горошком, накрити кришкою та проварити близько 20 хвилин.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: