Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: станом на 10:00 працюють всі котельні та насосні станції

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Ситуація з теплом та водою на 10:00

За інформацію розміщеною на офіційних ресурсах енергетиків станом на 10:00 в енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак.

Наявний на сьогодні обсяг електроенергії розподіляється на забезпечення процесів, необхідних для роботи енергетичної та критичної інфраструктури (водоканали, котельні, лікарні), а також на покриття потреб промисловості та населення.

До всіх областей доведені ліміти споживання. Нашій області НЕК Укренерго виділила на 3 лютого вдень 1328 МВт, вночі 1262 МВт.

Це 49% від поточної потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру. Такі ліміти дозволяють застосувати графіки стабілізаційних відключень.

Варто зазначити, що у Дніпрі вперше у цьому році уже майже добу жоден з об’єктів критичної інфраструктури водо- та теплопостання не був відключений від живлення на тривалий час.

Водопостачання

Станом на 10:00 у місті працюють всі підвищувальні насосні станції (ПНС) і забезпечують стабільне постачання води в оселі городян.

Теплопостачання

Станом на 10:00 працюють всі об’єкти всіх трьох теплопостачальних підприємств міста: КП «Теплоенерго», КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро». Опаленням забезпечені всі будинки, які обслуговують ці теплопостачальні підприємства.

Лише у КП «Теплоенерго» напередодні ввечері фіксувалось короткочасне знеструмлення кількох котелень. Відключення живлення тривало всього 30 хвилин.

Щодо аварійних робіт та робіт за заявками жителів міста.

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» за минулу добу відпрацювали 25 заявок містян щодо ліквідації засмічень на мережах водовідведення та 19 звернень про пошкодження мереж водопостачання.
Серед ключових:

  • просп. Слобожанський, Д-1000 мм із колодязя;
  • вул. Немировича-Данченка, Д-800 мм із колодязя;
  • вул. Словацького, Д-300 мм із землі.

Сьогодні аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» також будуть працюють на ліквідації засмічень на мережах водовідведення та виявлених пошкодженнях мереж водопостачання.

Зокрема, комунальники продовжують роботи з ліквідації аварії по вул. Яна Гуса, 36, тимчасово перекрито водопостачання будинкам № 1 – 50.

Наші комунальники докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше завершити роботи і відновити подачу води.

Також у зв’язку з проведенням аварійних робіт припинено водопостачання вулиць:

  • вул. Онезька;
  • вул. Сподівань;
  • вул. Інгульська;
  • вул. Балхаська;
  • вул. Робесп’єра;
  • вул. Незламна, 184-393.

Водопостачання буде відновлено протягом дня.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, ЖКГ

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: