Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 31 січня: зухвала крадіжка та зворушливе спасіння

Зухвала крадіжка, допомога втікачам та зворушливе спасіння. Усі найцікавіші події вівторка у відео  Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Хотів проскочити

Аварія за участю мікроавтобуса Peugeot та легковика Ford трапилась на перехресті вулиць Запорізьке шосе та Панікахи. За попередньою інформацією, водій легковика Ford, рухаючись Запорізьким шосе в бік Підстанції, хотів «проскочити» перехрестя на червоний сигнал світлофора. Однак врізався в автомобіль Peugeot, який почав рух по вулиці Панікахи на зелений сигнал світлофора. В аварії ніхто не травмувався, але обидва авто отримали механічні пошкодження.

Увага, розшук!

У Дніпрі та області розшукується безвісти зниклий Владислав Тимченко. Прикмети: зріст – 185-190 сантиметрів, вага 110-115 кілограм. 5 січня чоловік перестав виходити на зв’язок. Якщо вам відома будь-яка інформація, стосовно місцезнаходження цієї людини, повідомте за номером телефона: 0988372838.

Допомагав втікачам

Правоохоронці затримали дніпрянина, який допомагав військовозобов’язаним перетинати державний кордон. За грошову винагороду у розмірі 3,5 тис. доларів США чоловік організовував виготовлення довідки про встановлення групи інвалідності, а згодом пенсійного посвідчення з метою надання права на виїзд за кордон. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду, чоловіку загрожує до дев’яти років ув’язнення.

Визволення чотирилапого

Дніпровські надзвичайники врятували собаку, який потрапив у пастку та не міг самостійно вибратись. Чотирилапий впав у каналізаційний люк, знайти вихід з якого в нього не було жодної можливості. Фахівці ДСНС спустились туди та витягли собаку на поверхню. Тепер життю чотирилапого нічого не загрожує.

Зустріч біля мосту

Жорстка аварія сталась на заїзді на Кайдацький міст у Дніпрі. Тут зіткнулись легковик ВАЗ 11183 та дві вантажівки: Tata і Isuzu. За попередньою інформацією, аварія сталась через те, що авто ВАЗ 2101, який їхав попереду інших учасників ДТП, загальмував занадто різко, чим спричинив аварійну ситуацію. На місце пригоди оперативно прибули медики, правоохоронці та рятувальники. Останні за допомогою гідравлічного інструменту деблокували чоловіка, водія авто Isuzu, якого внаслідок аварії затиснуло в салоні авто. Його ушпиталили. Точні причини та усі обставини ДТП наразі з’ясовує слідчий.

Викрадач світла

Крадія кабелю затримали патрульні Дніпра. Подія сталась в Самарському районі. Тут одразу після того, як в багатоповерхівці зникло світло, мешканці будинку виявили пошкоджений замок на дверях підвального приміщення і викликали патрульних. Правоохоронці зайшли в приміщення та виявили пошкоджений кабель й інструменти, які лежали на підлозі. Поліцейські продовжили перевіряти підвал та незабаром виявили чоловіка, який ховався. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Редакція «Дніпра Оперативного» закликає жителів багатоквартирних будинків бути уважними й обережними та слідкувати за тим, хто входить до ваших під’їздів, бо в іншому випадку можна залишитись не тільки без світла, а і без особистих речей.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: