Skip to content

Генератор, гарячі напої та аптечка: як працює Пункт незламності у Шевченківській райраді Дніпра

За дорученням міського голови Бориса Філатова проінспектовано Пункт Незламності, що розташований у будівлі Адміністрації Шевченківського району (вул. Михайла Грушевського, 70). Пише сайт «Наше Місто».

Черговий по місту Артем Нідєлько приїхав на перевірку саме тоді, коли в адміністрації не було світла, тож для продовження роботи запустили генератор. Його потужність 7 кВт. Цього достатньо, аби була електроенергія як у Пункті незламності, так і в інших кабінетах адміністрації.

У Пункті незламності громадяни можуть зігрітися, випити гарячі напої, також є певні продукти харчування для перекусу. У пункті достатньо питної води, є місця для сидіння, аптечка з ліками для відвідувачів пункту. Також є окрема аптечка з джгутами, бинтами та всім необхідним для надання медичної допомоги.

Крім того, всі працівники адміністрації, які чергують у Пункті незламності, пройшли курси з надання першої медичної допомоги та отримали відповідні сертифікати.

Зарядити свої ґаджети громадяни можуть в холі адміністрації. Там для цього є розетки та подовжувачі.

Кожного дня кількість відвідувачів Пункту незламності різна. В середньому це близько 20-30 людей. Під час останнього блекаута до пункту прийшли близько 50 людей.

Новини Дніпра: робота  Пункту Незламності - Наше Місто

Результатами перевірки Пункту незламності черговий по місту задоволений, адже пункт працює добре та має все, що може знадобитися людям, які його відвідають.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: