Skip to content

Навіть не встиг створити власну сім’ю: на війні загинув 25-річний Герой з Дніпропетровщини

Новини Дніпра: Дмитро Байстрюченко загинув - Наше Місто

21 січня кровопролитна війна росії проти України забрала життя 25-річного воїна Дмитра Байстрюченка з Синельниківського району, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на місцеві органи влади.

По закінченню школи №6 Дмитро пройшов військову підготовку в армії. Потім  була  робота на залізниці  помічником машиніста. Планував поїздку за кордон, навіть мав на руках квиток. Та коли почалася війна – сам прийшов до військкомату, бо по-іншому і не могло бути: юнак любив Україну, свою сім’ю, мріяв про майбутнє у вільній незалежній Україні.

Під час повномасштабної війни Дмитро проходив службу на посаді стрільця стрілецької роти однієї з частин ЗСУ. Довелося побувати і в «гарячих  точках». Разом із побратимами давав гідну відсіч ворогу.

«Дмитро був сильним, сміливим, відповідальним, гордістю сім’ї. А ще – дуже добрим, душею компанії, мав багато друзів», – говорять про нього з теплом та тугою мати і батько, старший брат та молодша сестричка.

Ціною власного життя наші воїни відвойовують мир і спокій для своєї країни.  Дмитро – один із них. На превеликий жаль, він ніколи не переступить поріг рідного дому, не обійме рідних…

Низький уклін батькам, які виховали справжнього патріота!

Вічна слава і пам’ять Дмитру, всім захисникам і захисницям України, хто віддав за мир та перемогу найцінніше – своє життя!

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: